Despre franciză, social media și proiecte de topografie
În această ediție de vacanță marca Graphein Talks, avem un invitat special în persoana lui Cristian Cârstocea, primul coleg din Graphein cu care depanăm niște amintiri frumoase și facem o sesiune de Q&A în care Cristian ridică la fileu câteva întrebări existențiale, iar Eugen Ursu – Managing Partner Graphein răspunde la ele și chiar provoacă răspunsurile celui care întreabă. Eugen vorbește pasionat despre franciza Graphein care va crește performanța și calitatea serviciilor de topografie.
CC: De la ce vine denumirea Graphein?
EU: Ocupându-ne cu topografie, am început să facem primele căutări de nume din etimologia acestui cuvânt – topos care înseamnă loc/spațiu și grafos care înseamnă a scrie, a desena cu precizie. Astfel numele Graphein s-a născut din activitatea de a scrie, a desena. Numele a prins foarte bine și avem un logo apreciat, pentru care suntem lăudați tot timpul.
CC: De ce te-ai angaja la Graphein sau de ce un client ar alege Graphein și nu un competitor?
EU: Dintr-o listă lungă de motive, menționăm cultura internă foarte solidă, climatul organizațional care performează într-un mediu relaxant la birou. În ce privește clienții credem că punând accentul foarte mult pe comunicare reușim să oferim un serviciu mai complex decât niște sarcini îndeplinite cu brio și folosind ultimele tehnologii în domeniu – cum ar fi scanarea 3D, investiții pe care le-am făcut în cele mai noi scanere etc.
CC: Ce mă face pe mine să rămân la Graphein este viteza cu care evoluează lucrurile, eu nefiind singurul care a trăit această evoluție rapidă. Sunt convins că același lucru se va întâmpla și pentru cei care ni se alătură. Avem o echipă unită care s-a format în timp și în care colaborăm foarte bine, fiind orientați pe rezolvarea problemelor – indiferent ale cui sunt aceste probleme. Apreciez și activitățile extra-job, cum ar fi ‘joia de bere’ care s-a ținut până de curând și care sper să revină imediat după această pandemie.
EU: Știm că poate dura o perioada până când formăm o echipă nouă. Dezvoltând la Iași, la Cluj, La Timișoara, avem experiența necesară pentru a grăbi acest proces de creare a unei echipe, aplicând anumite metode, cursuri, împărtășind experiențe, gestionând 1:1 dezvoltarea fiecărui membru – suntem siguri că, într-un timp foarte scurt, se va crea un nucleu performant într-un mediu relaxat.
CC: Care a fost proiectul de suflet la care a contribuit Graphein?
EU: Proiectul de franciză pentru servicii de topografie este proiectul meu de suflet, la care am muncit mai mult de 1 an împreună cu cei de la Francize și în care vedem potențial foarte mare să ajutăm piața de topografie și de construcții cu măsurători precise, standardizate și o comunicare potrivită unor servicii performante.
Te provocăm să urmărești tot episodul despre franciza Graphein în canalul nostru Graphein Talks, dacă te interesează mai multe detalii despre o posibilă colaborare.
Referințe:
Pentru cei interesați de antreprenoriat, vă recomandăm cartea “Jocul infinit” de Simon Sinek care face o diferență între urmărirea victoriilor pe termen scurt sau împlinirea pe termen lung.
Graphein Talks este o inițiativă care urmărește promovarea oportunităților din domeniul construcțiilor alături de invitații speciali, profesioniști consacrați sau emergenți. Cu această ocazie, echipa Graphein îi invită pe cei interesați de subiect să urmărească evenimentul online pe Facebook și YouTube în fiecare zi de marți, de la orele 10.00, pentru a afla mai multe despre starea clădirilor din România, dar și despre antreprenoriat, comunitate, proiecte de cercetare și inovație.
Despre franciza Graphein care va crește performanța serviciilor de topografie: francize.ro/francize/franciza-graphein/
Franciza Graphein va schimba modul de a opera in piata serviciilor de topografie prin cresterea calitatii si profesionalizarea domeniului. De asemenea, va contribui la dezvoltarea businesului local si eficientizarea activitatii prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie.
La sediul central din Bucuresti, am consolidat o echipă de 30 profesioniști care sunt gata să facă față noilor provocări, aduse de expansiunea rețelei. În perioada imediat următoare ne vom concentra pe dezvoltarea regională, prin crearea de Centre care să asigure un nivel de servicii similar.