Arhitectură, inginerie și instalații

Architecture, Engineering & Construction Collection

Colecția AEC oferă designerilor, inginerilor și antreprenorilor un set de instrumente BIM și CAD susținute de un mediu de date comun bazat pe cloud, care facilitează livrarea proiectelor, de la proiectarea inițială până la construcție.

  • Creați proiecte de clădiri și infrastructură de înaltă calitate, performante, cu instrumente de proiectare conceptuale și detaliate.
  • Optimizați proiectele cu instrumente integrate de analiză, design generativ și vizualizare și simulare.
  • Îmbunătățiți predictibilitatea în teren cu instrumente care maximizează construcția și coordonarea proiectului.

Revit

Soluția software Revit este dezvoltată să răspundă modului de gandire al arhitectilor si designerilor, oferind acestora posibilitatea de a livra proiecte precise de inalta calitate. Avand la baza tehnologia BIM (modelare informationala a cladirii), Revit va ajuta sa surprindeti si sa analizati cele mai inovatoare concepte de design, mentinandu-va viziunea pe parcursul tuturor etapelor de proiectare, documentatie si constructie.

AutoCAD Revit LT Suite

AutoCAD Revit LT Suite este proiectat pentru arhitectii care utilizeaza un workflow 2D, dar vor sa treaca la procesul de modelare 3D, totul intr-un mediu BIM. Revit LT este conceput ca o unealta BIM. Proiectantul creeaza modelul 3D, isi scoate apoi plansele si extrasele de materiale sau le exporta in format DWG. Noua versiune Revit LT iti permite sa obtii proiecte si documentatie de inalta calitate, sa lucrezi mai eficient utilizand instrumente intuitive de modelare 3D.

Civil 3D

Civil 3D suporta BIM (Building Information Modeling) pentru proiectarea si documentatia de constructii civile. Va ajuta sa proiectati o infrastructura civila mai buna.

Plant 3D

Dezvoltata pe platforma AutoCAD, Plant 3D ofera posibilitati de proiectare 3D avansate proiectantilor si inginerilor din industria de proces. Functionalitatile integrate in noua versiune pentru proiectarea bazata pe specificatii si generarea rapida a documentatiei de constructie ajuta la imbunatatirea productivitatii, preciziei si coordonarii proiectului.

0
+
Great successful projects
0
People that benefit from our services
0
+
Construction companies that appreciate Graphein's services
0
+
Trusted partners

Experții Graphein te ajută să alegi soluțiile de proiectare & design potrivite nevoilor tale.