Maya

Autodesk Maya este solutia software de animatie 3D ce ofera fluxuri de lucru end-to-end. Ofera unelte complete pentru animatii, modelare, simulari, efecte vizuale, randare, matchmoving si compozitie, pe o platforma de productie extrem de extensibila.

Fie ca lucrezi in industria cinematografica, a jocurilor, televiziunii, publicitatii, editorial sau designului grafic, solutia iti pune la dispozitie unelte de ultima generatie. Acestea vin intr-un pachet software convenabil, conceput pentru a raspunde cerintele crescute ale productiei de astazi.

CACHED PLAYBACK

Redarea mai rapida a animatiilor in Viewport 2.0 permite artistilor sa revada animatia chiar in portul de vizualizare. Minimizeaza necesitatea producerii de playblast-uri.

MEDIU DE LUCRU EXTRAORDINAR

Imbunatatirile de la Arnold fac din Viewport 2.0 o previzualizare mai apropiata de arta finala Arnold. Pentru o mai buna creativitate si mai puțin timp pierdut.

MAYA MAI RAPIDA

Imbunatatirea performantelor intr-o gama larga de domenii, o sustine pe Maya sa devina mai receptiva in moduri pe care majoritatea utilizatorilor le vor observa in munca lor zilnica.

PERFORMANTA

Noile filtre Butterworth si Key Reducer vor ajuta la rafinarea curbelor de animatie, mai ales cand se utilizeaza date de captare a miscarii.

0
+
Great successful projects
0
People that benefit from our services
0
+
Construction companies that appreciate Graphein's services
0
+
Trusted partners

Experții Graphein te ajută să alegi soluțiile de proiectare & design potrivite nevoilor tale.