Graphein Talks: Ce presupune franciza Graphein?

Graphein Talks: Ce presupune franciza Graphein?

S-a vorbit despre ce presupune franciza Graphein cu o parte din echipa #Graphein, reprezentată prin Delia Mihalache & Alexandra Grigoruta și antreprenorii Adrian Marin & Ionuț Alexandru, primii francizați.

Ce presupune franciza Graphein

Adrian: Din punctul meu de vedere franciza Graphein a însemnat o sistematizare completă a multor lucruri pe care ar fi trebuit să le rezolvăm pe viitor dacă am fi implementat proiectul ăsta personal. Fără doar și poate a însemnat mult și suportul tehnic mare pe care voi îl dați în momentul în care construim o ofertă sau mergem mai departe către client și prezentăm serviciile noastre, lucruri care ar fi foarte greu de făcut și demonstrat în fața clientului ca și firmă nouă...
Alexandra: Cred că este un domeniu interesant și productiv, bine cotat din punct de vedere financiar și în primul rând, când alegem o franciză, cred că ne gândim și la rata de eșec care este mai mică având deja un concept bine stabilit cum este Graphien decât să începem noi o afacere de la 0.
Ionuț: A fost un proces de selecție, atât din partea noastră, cât și din partea voastră. Cred că e foarte important ca ambele părți să se întâlnească undeva atunci când încep să devină parteneri și a fost pentru mine foarte important să înțeleg care sunt valorile Graphein, dacă sunt în concordanță cu valorile mele. Este important faptul că nu v-ați oprit doar la a vinde o franciză ci a face un business împreună. E clar că eu simt zi de zi că noi consturim și vrem să afcem un business și să ne dezvoltăm împreună în direcția asta.
Delia: Ca în orice business pe care îl începi pot să existe și situații în care îți pierzi curajul, îți pierzi răbdarea. Cred că ăsta ar fi primul obstacol: există situații în care chiar daca ai propuneri pentru potențiali clienți, procesul nu este atât de rapid. Însă important este ca niciodată, chiar dacă acest proces este mai lent, este foarte important ca un client sau un potențial client să știe cine ești, să știe ce faci tu la Graphein, să știe ce poate Graphein să-i ofere proiectului și cu siguranță, în momentul în care ei iau o decizie o s-o ia în cunoștință de cauză, ei știind exact la ce putem noi să-i ajutăm Eu aici văd problema – procesul lent.

Vrem să ajungem cea mai mare companie de #topografie și #scanare3D din România, iar franciza este o extensie naturală a propriului business. Tentația în industrie este ca fiecare topograf sau geodez să lucreze pe cont propriu, prin PFA sau SRL, cu puțini angajați și să facă lucrări de cadastru și alte lucrări conexe folosind aceleași resurse. Vrem să oferim acestora acces la know-how și resurse de ultimă generație, cum ar fi scanarea 3D sau tehnologia Lidar.

Hai să aflăm cine poate beneficia de o afacere la cheie fără să aibă o specializare în topografie sau construcții.

Referințe:

Graphein Talks este o inițiativă care urmărește promovarea oportunităților din domeniul construcțiilor alături de invitații speciali, profesioniști consacrați sau emergenți. Cu această ocazie, echipa Graphein îi invită pe cei interesați de subiect să urmărească evenimentul online pe Facebook și YouTube în fiecare zi de marți, de la orele 10.00, pentru a afla mai multe despre starea clădirilor din România, dar și despre antreprenoriat, comunitate, proiecte de cercetare și inovație.

Despre franciza Graphein care va crește performanța serviciilor de topografie: francize.ro/francize/franciza-graphein/. Franciza Graphein va schimba modul de a opera in piata serviciilor de topografie prin cresterea calitatii si profesionalizarea domeniului. De asemenea, va contribui la dezvoltarea businesului local si eficientizarea activitatii prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie.

La sediul central din Bucuresti, am consolidat o echipă de 35 profesioniști care sunt gata să facă față noilor provocări, aduse de expansiunea rețelei. În perioada imediat următoare ne vom concentra pe dezvoltarea regională, prin crearea de Centre care să asigure un nivel de servicii similar.