Graphein Talks cu Alexandru Cuza: În ce industrii roboții înlocuiesc oamenii?

Graphein Talks cu Alexandru Cuza – Business Development Director Automotive Division / In Charge of IMSAT Robotics

Cum explică Alexandru unui copil de clasa a 4-a ce face și de ce este important?

Proiectul de suflet pe care l-am inițiat și l-am început este “Integrarea de Roboți Industriali și Colaborativi”. Un robot industrial este de fapt un braț care nu are mână și acea mână trebuie creată în funcție de fiecare produs în parte…

Alexandru Cuza ne povestește despre activitatea IMSAT în diferite industrii.

Printre proiectele de suflet a fost menționat și proiectul pentru Spitalul de Oncologie “Marie Curie”, de la Asociația “Dăruiește Viață”, unde IMSAT se ocupă cu instalațiile acestui spital.

Alexandru observă un potențial mare de integrare a roboților industriali în etapele repetitive și dificil de executat de om, unde nivelul salarial este mare/în creștere și există riscuri pentru sănătatea omului. În acest fel oamenii pot să se îndrepte tot mai mult către sarcini mai ușoare, mai interesante și inteligente.

Urmărește video Graphein Talks cu Alexandru Cuza integrarea de roboți industriali, pentru a descoperi mai multe detalii interesante.

Referințe:

Graphein Talks este o inițiativă care urmărește promovarea oportunităților din domeniul construcțiilor alături de invitații speciali, profesioniști consacrați sau emergenți. Cu această ocazie, echipa Graphein îi invită pe cei interesați de subiect să urmărească evenimentul online pe Facebook și YouTube în fiecare zi de marți, de la orele 10.00, pentru a afla mai multe despre starea clădirilor din România, dar și despre antreprenoriat, comunitate, proiecte de cercetare și inovație.

Despre franciza Graphein care va crește performanța serviciilor de topografie: francize.ro/francize/franciza-graphein/. Franciza Graphein va schimba modul de a opera in piata serviciilor de topografie prin cresterea calitatii si profesionalizarea domeniului. De asemenea, va contribui la dezvoltarea businesului local si eficientizarea activitatii prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie.

La sediul central din Bucuresti, am consolidat o echipă de 35 profesioniști care sunt gata să facă față noilor provocări, aduse de expansiunea rețelei. În perioada imediat următoare ne vom concentra pe dezvoltarea regională, prin crearea de Centre care să asigure un nivel de servicii similar.