Când curajul antreprenorial întâlnește precizia în execuție, rezultatele vor depăși așteptările clienților.

Povestea MANDACHI TWINS începe cu un concept rezidențial de talie internațională, ultra-modern, avangardist, cu influențe arhitecturale minimaliste, inspirate din peisajul urban al marilor metropole și cu un dezvoltator – MANDACHI IMOBILIARE, ghidat de 3 valori pe care și noi, în Graphein, le susținem 100%: calitate, responsabilitate și respect față de propriul brand și clienți.

Localizat în cea mai exclusivistă zonă rezidențială din Suceava, MANDACHI TWINS este compus din 2 blocuri ”gemene”, identice, de 4 etaje + etaj retras de tip penthouse, mansardat, și are un număr total de 100 de apartamente și penthouse-uri cu dimensiuni cuprinse între 50 mp și 120 mp, la prețuri foarte atractive.

Precizia milimetrică în construcția și monitorizarea execuției acestui concept se face cu ajutorul multor echipamente de ultimă generație – scannere 3D puternice și rapide, drone etc – si cu echipe de ingineri Graphein cu experiență care livrează calitate în timp record și o precizie uimitoare.


Dezvoltatorul imobiliar a apelat la servicii de specialitate pentru a se asigura că proiectul inițial realizat de arhitecți și proiectanți va fi respectat la milimetru. „Colaborarea cu o firmă reputată de topografie și scanare 3d reprezintă o formă de respect față de clienții care ne-au creditat cu încrederea lor totală, care au achiziționat un apartament încă din fază de proiect, Suceava nefiind un oraș învățat cu achiziția pre-sale. În acest context, am decis să apelăm la serviciile unor profesioniști adevărați, care ne garantează prin prisma profesionalismului și a portofoliului lor faptul că pe întreaga durată de execuție a lucrărilor vor utiliza cele mai noi instrumente de măsurare și monitorizare a proiectului, pentru ca la final beneficiarii să recepționeze apartamente conforme proiectului realizat la nivel de precizie.”, declară Andrei Mandachi, dezvoltatorul complexului imobiliar Mandachi Twins.

Principalele beneficii ale preciziei în construcții sunt regăsite în evitarea întârzierilor sau a costurilor suplimentare, în paralel cu anticiparea necesarului de materiale. „Asistența topo în șantier te ajută să eviți greșelile de montaj și implicit cheltuielile de remediere. Mai mult, prezența specialiștilor îți asigură un flux continuu de lucru. Trasarea elementelor în avans permite echipelor tale să își continue munca fără întreruperi”, spune Ionuț Borta – Managing Partner al francizei Graphein Iasi.

Pentru a se asigura că viitoarea construcție este realizată conform proiectului, dezvoltatorul Mandachi Twins a apelat și la servicii de relevee 2D și 3D pentru structură de beton, (proiect as-built). „Această etapă este crucială, pentru că oferă reprezentarea întregului proiect la finalizare. De aici poți avea toate informațiile necesare cu privire la dimensiunile elementelor executate, grosimea pereților sau deviațiile elementelor verticale”, explică reprezentantul Graphein.

#MandachiTwins #scanare3D #BIM #francizaGraphein