Esti interesat de servicii de măsurători BOMA?

Graphein realizează relevee interioare care certifică suprafața înscrisă în documente și relevee interioare 3D pentru proiecte de amenajări interioare și alte montaje.
BOMA este cel mai utilizat standard internațional de măsurare a spațiilor comerciale și birouri, fiind nelipsit pe piața imobiliară. Asta pentru că măsurarea unei clădiri și definirea suprafețelor comune este extrem de importantă pentru dezvoltatorii și administratorii de spații comerciale, întrucât generează un calcul corect al chiriilor pentru fiecare spațiu. Desigur, aceste măsurători sunt și în beneficiul locatarilor, întrucât ajută la evitarea încărcării nejustificate a chiriei.

DE ÎNCREDERE PENTRU

UTILITATE

Dacă activați în piața imobiliară ca proprietar sau chiriaș, venim spre voi cu o gamă întreagă de servicii în măsurători astfel încât să vă asigurăm randamentul optim între calitate, timp și costuri.

RECOMANDARI

AVANTAJE

Tehnicile și instrumentele folosite de Graphein vă asigură randamentul optim între calitate, timp și costuri. Beneficiați de măsurători independente, executate cu aparatură de ultimă generație. Procesarea informațiilor este în format digital, motiv pentru care puteți intra în posesia planurilor în cel mai scurt timp după măsurători.

0
+
Proiecte mari de succes
0
Persoane beneficiază de serviciile noastre
0
+
Firme de construcții apreciază serviciile Graphein
0
+
Parteneri de încredere

Fructifică suprafața clădirilor și asigură-ți o imagine clară a costurilor. Află cum te poate ajuta Graphein.