Media & Entertainment

Media & Entertainment Collection

Noua colectie Media & Entertainment ajuta designerii specializati in animatie, modelare 3D de personaje, specialistii in arta vizuala sa creeze efecte complexe, figuri 3D cat mai credibile si un intreg univers digital pentru industriile creative. Trecerea de la o solutie la alta in cadrul colectiei pentru dezvoltarea elementelor de design este mult mai facila.

Media & Entertainment Collection este disponibila pe baza de subscriptie pentru 1, sau 3 ani, ca licenta single-user sau multi-user.

Maya

Autodesk Maya este solutia software de animatie 3D ce ofera fluxuri de lucru end-to-end. Ofera unelte complete pentru animatii, modelare, simulari, efecte vizuale, randare, matchmoving si compozitie, pe o platforma de productie extrem de extensibila. Fie ca lucrezi in industria cinematografica, a jocurilor, televiziunii, publicitatii, editorial sau designului grafic, solutia iti pune la dispozitie unelte de ultima generatie. Acestea vin intr-un pachet software convenabil, conceput pentru a raspunde cerintele crescute ale productiei de astazi.

Maya LT

Maya LT va ajuta sa dezvoltati jocuri 3D. Ofera instrumente de modelare si animatie care va permit sa construiti personaje si medii si sa le aduceti la viata.

Autodesk 3Ds Max

Modelare 3D puternica: Pe baza modelarii poligonale extensive si a setului de unelte dedicate “cartografierii” texturilor , artistii in modelare si texturi pot lucra mult mai rapid si eficace
Detaliere si animatie avansata a personajelor: Toolkit-ul Character Animation (CAT) integrat complet ofera sisteme predefinite de animare si detaliere.

0
+
Proiecte mari de succes
0
Persoane beneficiază de serviciile noastre
0
+
Firme de construcții apreciază serviciile Graphein
0
+
Parteneri de încredere

Experții Graphein te ajută să alegi soluțiile de proiectare & design potrivite nevoilor tale.