Maya LT

Maya LT va ajuta sa dezvoltati jocuri 3D. Ofera instrumente de modelare si animatie care va permit sa construiti personaje si medii si sa le aduceti la viata:

  • Instrumentele sofisticate de modelare 3D va ajuta sa creati personaje realiste, elemente de recuzita si medii.
  • Animati si desenati caracterele si obiectele pentru joc.
  • Creati materiale de inalta calitate cu instrumente intuitive sau lucrati cu materiale de tip Allegorithmic Substance direct in software.
  • Exportati direct la Unity si Unreal cu instrumente personalizate de export. Sau, utilizati exportatorul de jocuri pentru a obtine continutul 3D in motorul ales.

CACHED PLAYBACK

Redarea mai rapida a animatiilor in Viewport 2.0 permite artistilor sa revada animatia chiar in portul de vizualizare. Minimizeaza necesitatea producerii de playblast-uri.

MEDIU DE LUCRU EXTRAORDINAR

Imbunatatirile de la Arnold fac din Viewport 2.0 o previzualizare mai apropiata de arta finala Arnold. Pentru o mai buna creativitate si mai puțin timp pierdut.

MAYA MAI RAPIDA

Imbunatatirea performantelor intr-o gama larga de domenii, o sustine pe Maya sa devina mai receptiva in moduri pe care majoritatea utilizatorilor le vor observa in munca lor zilnica.

PERFORMANTA

Noile filtre Butterworth si Key Reducer vor ajuta la rafinarea curbelor de animatie, mai ales cand se utilizeaza date de captare a miscarii.

0
+
Proiecte mari de succes
0
Persoane beneficiază de serviciile noastre
0
+
Firme de construcții apreciază serviciile Graphein
0
+
Parteneri de încredere

Experții Graphein te ajută să alegi soluțiile de proiectare & design potrivite nevoilor tale.