Inventor Professional

Cu Inventor Professional finalizezi mai usor proiectele tale de proiectare mecanica 3D. Linia de produse Inventor Professional are in componenta o serie integrata de comenzi pentru:

  • modelarea tridimensionala si crearea desenelor de executie si de ansamblu,
  • proiectarea matritelor de injectie,
  • crearea traseelor de tevi,
  • simularea mecanismelor si validarea datelor in format digital in vederea reducerii numarului de prototipuri fizice.

In plus, Inventor are la baza tehnologia revolutionara de “Digital Prototyping” (prototipare digitala) de la Autodesk.

Modelare de piese prin manipulare direct

Inventor foloseste principii de manipulare directa pentru a realiza imbunatatiri fundamentale ale procesului de proiectare mecanica. Prin manipulare directa, toate datele necesare unei comenzi (raze, unghiuri, cote etc.) pot fi controlate chiar si acolo unde vrei sa modifici geometria.

Introducere dinamica in mediul de schitare

Inventor ofera introducerea dinamica pentru cele mai uzuale comenzi de schitare. Introducerea dinamica in mediul de schitare asigura o prezentare Heads-Up Display – HUD pentru a te ajuta sa te concentrezi pe zona de schitare.

Automatizarea proiectarii

Autodesk Inventor confera rol principal proiectarii bazate pe reguli si uneltelor de automatizare pentru accelerarea proiectarii prin automatizarea lucrarilor comune, permitand inginerilor sa se concentreze pe ideile de proiectare in loc de a modela geometria manual.

Vizualizare de ultima generatie

Inventor ofera capabilitati de vizualizare de ultima generatie pentru a realiza reprezentari impresionante ale proiectului, in scopul dezvoltarii transferului de informatii cu partenerii in procesul de proiectare. Printre functionalitati se numara randarea realista permanenta si un control avansat al luminii si al stilurilor de iluminare, dandu-va posibilitatea de a evidentia aspecte specifice ale proiectelor dvs.

Simulare

Uneltele de simulare din Autodesk Inventor au fost dezvoltate astfel incat sa iti faciliteze crearea si validarea iteratiilor multiple de proiectare. Setarile scenariilor de simulare au fost simplificate, iar efectul vizual si rezultatele simularii sunt acum mai clare si mai usor de adaptat.

0
+
Proiecte mari de succes
0
Persoane beneficiază de serviciile noastre
0
+
Firme de construcții apreciază serviciile Graphein
0
+
Parteneri de încredere

Experții Graphein te ajută să alegi soluțiile de proiectare & design potrivite nevoilor tale.