Euro-Fereastra Awards 2019

“Award Of Excellence – INNOVATION AND TECHNOLOGY“

In cadrul Conferintei Internationale Euro-Fereastra & Euro-Constructii editia mai 2019, Graphein, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului, a castigat premiul “Award Of Excellence – INNOVATION AND TECHNOLOGY “ la Euro-Fereastra Awards2019.

“Calitatea si o echipa care se implica pentru ca orice proiect sa fie finalizat cu succes, intotdeauna vor fi castigatoare. A fost un eveniment special și ne bucuram ca am putut impartasi din experientele noastre cu alti 400 de profesionisti din constructii.”

Eugen Ursu, Managing Partner Graphein.

Digitalizăm orașe. Digitalizăm construcții. Contribuim la salvarea clădirilor de patrimoniu.

Scanarea 3D este doar punctul de plecare, iar viitorul este infinit mai digital, colaborativ, rapid, precis și transparent.

Graphein este prima alegere a profesioniștilor în proiecte de topografie inginerească, asistență topografică pentru infrastructură, cadastru și intabulare, scanare 3D, măsurători BOMA și pentru urmărirea comportării în timp a construcțiilor.
Crescută organic, după înființarea în anul 2014, Graphein este recomandată acum ca fiind măsura construcțiilor durabile atât în România, cât și pe plan european.
Profesionalismul și livrarea la timp reprezintă valorile care au consacrat activitatea noastră, iar investiția continuă în resurse, aparatură, programe și tehnologii de ultimă generație ne-a garantat rezultate remarcabile.
Obiectivul nostru este să facem din Graphein liderul european în geodezie, eficientizând procesul și costurile din construcții.
Misiune & Viziune: Să oferim cele mai precise, relevante și accesibile servicii în domeniu, contribuind la siguranța construcțiilor în România și Europa.
Suntem orientați spre a investi continuu în echipa noastră, în resurse și în comunitățile în care ne implicăm cu scopul de a garanta o dezvoltare sustenabilă pentru Graphein.

Interviu cu fondatorii Graphein pentru Bucurestiul Intreprinzator

Suntem tineri întreprinzători, oameni cu inițiativă, gata să punem umărul la dezvoltarea orașului și a țării în care trăim. Ne-am regăsit într-o comunitate care se îndreaptă în aceeași direcție, cea a inițiativei Bucureștiul Întreprinzător, un proiect marca Banca Transilvania. Așa am ajuns prima firmă de topografie care a câștigat o săptămână de publicitate gratuită la Radio Guerrilla. Creativi din fire, ne-am folosit de cele peste 200 de secunde ca să facem teodolitul, laser scannerul, drona și firul cu plumb să nu mai pară rocket science pentru public. Dar mai bine lăsăm clipul video să vă convingă de asta.

EuroFereastra EuroConstructii Scanare 3D Graphein Eugen Ursu 2019

Principiile după care ne ghidăm:

null

Responsabilitatea față de client și mediu:

Activăm într-o piață competitivă, dar acționăm responsabil atât în beneficiul clientului, cât și cu respect și grijă pentru comunitate.
null

Echilibrarea obiectivelor cu timpul de livrare:

Cântărim riscurile și beneficiile pe termen scurt și lung, astfel încât să ne asumăm termene viabile. Acest echilibru a susținut creșterea noastră și a generat noi oportunități de business bazate pe recomandări.
null

Integritate, respect și adevăr:

Graphein lucrează cu adevărul întreg, fără omisiuni ce pot să servească scopurilor companiei în detrimentul beneficiarului. Ne exprimăm cu claritate, sinceritate și precizie, ne onorăm înțelegerile comunicate și contăm pe respect atât în interiorul, cât și în afara companiei.
null

Echipa aduce valoare companiei:

Contăm pe performanța individuală, iar în același timp cunoaștem și apreciem importanța și valoarea muncii în echipă în procesul de transformare a obiectivelor în realizări.
null

Conectare la tehnologie:

Apreciem modurile diferite de gândire și beneficiile de precizie aduse de tehnologizarea domeniului. Credem că aceasta din urmă generează noi perspective, susține inovația și are capacitatea de a identifica noi oportunități de servicii sau proiecte.

Află cum te poate ajuta echipa Graphein.