1. INTRODUCERE

Tratăm cu seriozitate și responsabilitate confidențialitatea datelor cu caracter personal, iar securitatea acestora reprezintă o prioritate pentru noi.

De aceea, ne angajăm să respectăm noile reguli impuse de Regulamentul UE nr. 679/2016 denumit „Regulamentul” (completat prin legea 190/2018) în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Prin intermediul prezentei politici îți explicăm ce date cu caracter personal prelucrăm, cum le colectăm, cum le folosim și, mai ales, cum îți protejăm aceste date.

De asemenea, te informăm și asupra drepturilor de care beneficiezi și te ghidăm cu privire la modalitatea de exercitare a acestora.


2.DESPRE NOI

SC GRAPHEIN TOPO SRL este o persoană juridică română, cu sediul social în Bucuresti, Str. Prelungirea Ghencea Nr. 65B, bl. G, scara 1, ap. 34, Sector 6, CIF RO33062409, J40/4614/14.04.2014.

Reprezentantul legal al societății este domnul Ursu Eugen și poate fi contactat la adresa Strada Jean Louis Calderon nr 59, et. 1, ap. 7, Sector 2, București și la adresa de e-mail office@graphein.ro.

Din punct de vedere al Regulamentului UE nr. 679/2016, SC GRAPHEIN TOPO SRL este operator de date cu caracter personal și are desemnată ca persoană responsabilă pe Eugen Ursu ce poate fi contactat:

  • pe email la gdpr@graphein.ro;
  • prin poștă la adresa: Str. Prelungirea Ghencea Nr. 65B, bl. G, scara 1, ap. 34, Sector 6, București, în atenția RESPONSABILULUI PENTRU DATE PERSONALE.

3. CE DATE COLECTĂM ȘI CUM LE COLECTĂM

Utilizăm doar acele informații strict necesare și relevante pentru afacerea noastră și pentru nevoile tale de consumator și le colectăm prin intermediul site-ului nostru care este găzduit și administrat în România.

Intrăm în posesia datelor tale, în principal ca urmare a faptului ca tu optezi să ni le dezvălui în mod voluntar dar și prin captare automată, la momentul accesării paginii noastre, ca urmare a utilizării de tehnologie și programe informatice specifice.

Deși poți vizita site-ul nostru fără a fi nevoit să iți dezvălui identitatea, poți să ne furnizezi în mod direct, datele tale personale, atunci când folosești:

 

1. Formularul de solicitare ofertă*.

* Disponibil în pagina https://graphein.ro/contact/.

Datele tale personale le folosim cu scopul de a-ți prelua solicitarea pentru o cerere de ofertă și pentru a comunica cu tine în cazul intervenirii unor situații neprevăzute.

Datele colectate:

  • nume;
  • e-mail;
  • telefon;

În situația în care nu ești de acord să ne dezvălui aceste informații, vom fi în imposibilitatea de a-ți onora solicitarea.

Informații cu privire la drepturile tale referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului și exercitarea acestora găsiți la secțiunea corespunzătoare din prezenta politica de confidențialitate.

 

Captarea automata de date se realezează prin intermediul:

  • tehnologiei cookie; cookie reprezintă un fragment de informație transmisa din pagina web, salvata de browser pe hard diskul calculatorului tău și pe care noi o putem accesa ulterior. Acesta retine informații statistice necesare unei paginii web pentru a personaliza sesiunea de navigare (ex. prin afișarea unor imagini dinamice cu produse de interes) precum pagini web vizitate anterior, descărcările făcute, furnizorul de internet utilizat, tara de origine a vizitatorului site-ului.

Cele mai obișnuite cookie-uri sunt:

  • Tehnice: ne sunt absolut necesare pentru a ne asigura de eficienta site-ului din perspectiva tehnica,
  • Funcționale: memorează alegerile tale și ne ajuta să îmbunătățim experiența ta de shopping pe site-ul nostru,
  • De performanță: ne ajută să măsurăm performanta site-ului utilizând informații despre modul în care vizitatorii navighează în site,
  • De redirecționare: ne ajută să plasam anunțuri publicitare în alte pagini web pe care le folosești
  • Plug-in de social media: pentru a ne conecta clienții la diferite canale social-media.

Colectăm și prelucrăm datele furnizate de tehnologia cookie doar dacă ne permiți acest lucru.

  • fișierelor jurnal de servere web standard, ne oferă informații statistice referitoare la numărul de vizitatori și ne permit să evaluam capacitatea tehnica a paginii noastre.

Prin intermediul acestora colectam câteva informații referitoare la adresa de IP însă acestea nu sunt în măsura să te identifice în mod direct ci să ne ofere date statistice în legătură cu traficul pe pagină.

Google Analytics

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de analiza web „Google Adwords/Analytics“ al societății Google Inc., în scop statistic.

Aceasta pagina de internet utilizează Google Analytics, un serviciu de analiza al web-ului pus la dispoziție de Google, Inc. („Google”), care la rândul sau, utilizează cookies. Informația generata de cookie despre modul tău de utilizare al site-ului va fi transmis și stocat pe serverele Google din SUA.

În cazul în care anonimizarea adresei IP este activata, IP-ul tău va fi scurtat în spațiul statelor membre al Uniunii Europene sau a altor terți membrii ai Spațiului Economic European. Doar în cazuri excepționale, adresa IP întreaga va fi transmisă către un server Google în SUA și scurtată acolo. Anonimizarea IP este activata pentru acest site. Google va folosi aceasta informație în numele operatorului acestui site pentru scopul evaluării utilizării tău a site-ului, va genera rapoarte despre activitatea pe site pentru operatori de pagini web și le va furniza și alte servicii legate de activitatea site-ului și utilizarea internetului.

Adresa IP pe care o transmite browserul tău nu va fi asociată cu alte date deținute de către Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setărilor adecvate ale browserului tău, însă în aceasta situație s-ar putea să nu mai puteți utiliza toate funcționalitățile site-ului. Puteți, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descărcarea și instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul tău: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Pentru a fi de acord sau a-ți retrage acordul privind prelucrarea automata prin intermediul programelor sau tehnologiilor mai sus menționate, setează aceasta opțiune în cadrul mesajului de întâmpinare pe care îl primești la accesarea site-ului / efectuează setările adecvate în browserul tău. Pentru mai multe detalii accesează politica noastră de cookies.

Facebook Pixel

Folosim Pixelul Facebook ca și instrument de analiza care să ne permită să măsurăm eficacitatea activităților publicitate. Folosim datele furnizate de pixel pentru a ne asigura ca reclamele noastre sunt afișate persoanelor potrivite și beneficia de instrumentele de publicitate oferite de Facebook.

Hotjar

Folosim Hotjar pentru a înțelege mai bine nevoile utilizatorilor și pentru a optimiza acest serviciu și experiență. Hotjar este un serviciu de tehnologie care ne ajută să înțelegem mai bine experiența utilizatorilor (de exemplu, cât timp petrec pe care pagini, ce link-uri aleg să facă clic, ce fac și ce nu îmi place utilizatorii etc.) și acest lucru ne permite să construim și să menținem serviciul nostru cu feedback de la utilizatori. Hotjar utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a colecta date despre comportamentul utilizatorilor și dispozitivele acestora (în special adresa IP a dispozitivului (captată și stocată numai în formă anonimă), dimensiunea ecranului dispozitivului, tipul dispozitivului (identificatori unici de dispozitiv), informațiile despre browser, (doar pentru țară), limba preferată pentru afișarea site-ului nostru). Hotjar stochează aceste informații într-un profil de utilizator pseudonimizat. Nici Hotjar și niciodată nu vom folosi aceste informații pentru a identifica utilizatorii individuali sau pentru a le potrivi cu date suplimentare despre un utilizator individual. Pentru mai multe detalii, consultați Politica de confidențialitate Hotjar făcând clic pe acest link.

Puteți să renunțați la crearea unui profil de utilizator, stocarea de către Hotjar a datelor despre utilizarea site-ului și utilizarea de către Hotjar a cookie-urilor de urmărire pe alte site-uri web, urmând acest link de renunțare (opt-out).

Albacross

Informare despre aprobarea prelucrării datelor cu caracter personal de către Albacross.

Noi obținem acordul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în numele Albacross Nordic AB („Albacross”).

Informațiile colectate de la cookie-urile stabilite în dispozitivul dvs. care se califică drept date cu caracter personal vor fi prelucrate de compania Albacross, o companie care oferă servicii de generare de lead-uri și de direcționare a anunțurilor, cu birouri din Stockholm și Cracovia. Consultați mai jos detaliile complete ale contactului, iar versiunea în limba engleză este disponibilă aici.

Scopul prelucrării datelor personale este de a permite Albacrossului să îmbunătățească serviciile oferite de noi și de site-ul nostru (de exemplu, serviciul „Lead Generation”), prin adăugarea de date în baza lor de date despre companii.

Datele colectate și utilizate de Albacross pentru a atinge acest scop sunt informații despre adresa IP din care ați vizitat site-ul nostru web și informații tehnice care permit Albacrossului să diferențieze vizitatorii de la aceeași adresă IP. Albacross stochează domeniul de acces pentru a-l corela cu adresa IP a angajatorului.

Pentru informații complete despre prelucrarea informațiilor personale, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate completă.

Puteți să retrageți în orice moment consimțământul dvs. pentru această procesare. O astfel de retragere poate fi făcută fie prin contactarea noastră, fie prin contactarea directă a Albacross.

Albacross Nordic AB
Companyreg. nr. 556942-7338
Kungsgatan 26
111 35 Stockholm, Suedia
www.albacross.com – contact@albacross.com

 

În cazul în care optezi să navighezi fără aceste tehnologii sau programe, unele funcțiuni sau caracteristici ale site-ului nu vor putea funcționa.

Dacă vei completa toate formularele postate în site și dacă accepți utilizarea integrala a programelor și tehnologiilor de captare automată, vom colecta următoarele date:

  • date de identitate: nume și prenume, numele companiei pe care o reprezinți;
  • date de contact: adresa e-mail, telefon, eventual adresa contractare și facturare;
  • date tehnice: date de conectare, inclusiv IP, sistemul și platforma de operare, identificare browser, locația, tehnologii folosite pe dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului;
  • date de utilizare: a site-ului web, a produselor și serviciilor noastre;
  • date de marketing: preferințele tale de a primi informări de la noi sau de la terți.

4. SCOPUL COLECTĂRII și TEMEIUL JURIDIC

Colectăm informații ce conțin date personale sau tehnice în principal pentru:

 

1. A ne îndeplini obligațiile contractuale asumate fata de tine (prelucrarea comenzii inclusiv asigurare de servicii suport).

Temeiul colectării este unul legal și necesar încheierii unui contract intre tine și compania noastră.


2. Îmbunătățirea serviciilor noastre și a experienței tale de cumpărături pe site–ul nostru.

Pentru a realiza aceasta activitate ne întemeiem pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale dar suntem atenți și la respectarea drepturilor și libertăților tale astfel încât îți oferim posibilitatea facila de dezabonare de la utilizarea programelor și tehnologiilor pe care le folosim în procesul de colectare și prelucrare date.


3. Motive de securitate a infrastructurii noastre hardware și software.

Temeiul colectării și prelucrării în acest scop este atât unul legal, respectiv obligația de pază a bunurilor cat și unul bazat pe interesul nostru legitim de a ne proteja afacerea.

În măsura în care vom folosi informațiile deținute în alte scopuri decât cele mai sus declarate, îți vom solicita în mod expres consimțământul și îți vom explica de ce noi drepturi beneficiezi în aceasta situație.


5. IMPOSIBILITATEA/REFUZUL DE A NE FURNIZA ANUMITE DATE PERSONALE

În situația în care nu ne furnizezi informațiile solicitate este foarte probabil să nu poți utiliza în parametrii normali site-ul nostru și de asemenea să nu putem accepta și prelucra solicitarea ta și să nu fim în măsura să îți furnizam produsele sau serviciile de interes pentru tine.


6. UTILIZATORI

Datele tale sunt folosite de SC GRAPHEIN TOPO SRL (https://graphein.ro/) și nu vom distribui niciodată informațiile tale cu caracter personal unui terț în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politica.

Putem transmite informațiile tale cu caracter personal partenerilor noștri de încredere care sunt în măsura să ofere garanții în legătură cu securitatea și confidențialitatea datelor tale și care procesează datele doar în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Partenerii noștri sunt în general terți prestatori de servicii cu care colaboram și care activează în domenii precum: servicii IT și mentenanța, găzduire baze de date intern și în cadrul UE, servicii de analiză comportamentală (Google Analytics, Facebook), contabilitate și fiscalitate, consultanță și asistență juridică, marketing, finanțare, publicitate, prelucrarea plătii, livrare sau alte servicii, autorități publice.


7. LOCUL STOCĂRII

Atât pagina de internet cat și baza de date fizica și electronica conținând informații cu caracter personal sunt găzduite/stocate pe servere securizate din România.

În măsura în care vom transfera anumite date cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeana sau în afara Uniunii, inclusiv în state cărora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal vom lua masuri pentru a va proteja drepturile și interesele.

Transferurile vor fi protejate prin clauzele contractuale sau alte garanții precum schemele de certificare din care face parte și Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.


8. MASURI DE SECURITATE

Deși datele tale sunt colectate în mediul online, o parte din acestea sunt stocate inclusiv pe suport de hârtie (ex. facturi).

SC GRAPHEIN TOPO SRL (https://graphein.ro/) se preocupă în mod special și constant de implementarea unor masuri eficiente de securitate de natură să protejeze datele tale cu caracter personal și să evite breșe de securitate atât în ceea ce privește informația stocata on-line cat și pe suport fizic.

Indiferent de modalitatea de stocare, datele tale sunt păstrate în medii sigure care beneficiază de masuri de protecție la acces, utilizare, divulgare, modificare sau distrugere neautorizata.

De asemenea, am implementat masuri speciale privind securitatea rețelei și a transferului de date, auditare și testare a infrastructurii, personal instruit, transfer de date în afara României realizat doar către entități ce pot asigura o protecție similara, etc.


9. PERIOADA DE STOCARE

În cazul în care prelucrăm datele tale pentru executarea unor obligații precontractuale/contractuale vom stoca datele atât timp cat este necesar pentru executarea contractului și pentru o perioada ulterioara suplimentară.

În cazul în care prelucrăm datele tale în virtutea unei obligații legale sau în interes public vom stoca datele atât timp cat este necesar pentru respectarea obligațiilor legale sau atât timp cat interesul este calificat ca fiind de utilitate publica.

În cazul în care prelucrăm datele tale pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, vom stoca datele pana când ne vei solicitam să ne oprim cu excepția cazului în care vom putea demonstra ca motivul pentru care colectam și stocam este prioritar fata de interesele, drepturile și libertățile tale.

În cazul în care prelucrăm datele tale în baza acordului tău expres, vom stoca datele până la momentul la care ne vei cere să ne oprim.

În cazul în care prelucrăm datele tale în virtutea unei obligații legale sau în interes public vom stoca datele atât timp cat este necesar pentru respectarea obligațiilor legale sau atât timp cat interesul este calificat ca fiind de utilitate publica.

În cazul în care prelucrăm datele tale pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, vom stoca datele pana când ne vei solicitam să ne oprim cu excepția cazului în care vom putea demonstra ca motivul pentru care colectam și stocam este prioritar față de interesele, drepturile și libertățile tale.

În cazul în care prelucrăm datele tale în baza acordului tău expres, vom stoca datele până la momentul la care ne vei cere să ne oprim.

Stocăm datele personale colectate prin formularul de contact ___ luni


10. AUTOMATIZAREA PROCESULUI DECIZIONAL

SC GRAPHEIN TOPO SRL (https://graphein.ro/) nu folosește procese automatizate care pot genera efecte juridice care te privesc sau care te pot afecta într-o măsura semnificativă.

Poți cere oricând să nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dacă decizia respectiva produce efecte juridice cu privire la tine sau te afectează în alt mod similar și într-o măsura semnificativă.

Nu poți beneficia de acest drept de opțiune dacă decizia luata ca urmare a prelucrării automate a datelor ne este necesara pentru a încheia sau a executa un contract sau dacă este permisa prin lege și exista garanții adecvate pentru drepturile și libertățile tale.

Dacă ne-ai oferit consimțământul tău cu privire la prelucrarea automată și apoi te răzgândești, îți poți retrage oricând acest consimțământ prin formularea unei cereri scrise pe care să ne-o comunici folosind datele menționate la rubrica de Contact din site.


11. DREPTURI

  1. Dreptul la informare – ai dreptul să știi dacă datele tale personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce, de cine sunt prelucrate, pentru ce perioada și dacă aceste date fac obiectul unei prelucrări automate de natura să producă efecte juridice sau să te afecteze în mod semnificativ.
  2. Dreptul de acces – ai dreptul de a accesa, în mod gratuit și la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la tine/despre tine. Aceasta include dreptul tău de a solicita și de a obține o copie a datelor personale culese.
  3. Dreptul la actualizare/rectificare – ai dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor tale personale, care sunt inexacte sau incomplete.
  4. Dreptul de ștergere – în cazul în care ți-ai retras consimțământul acordat, te opui prelucrării datelor, prelucrarea nu este conforma cu prevederile Regulamentului sau nu mai este necesara pentru realizarea scopurilor în care datele au fost colectate și prelucrate, poți cere ca datele tale personale să fie șterse din înregistrările noastre.
  5. Dreptul de a restricționa procesarea – în cazul în care se aplica anumite condiții, ai dreptul să restricționezi procesarea datelor tale personale.
  6. Dreptul de opoziție – în anumite cazuri ai dreptul să te opui procesării datelor tale personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
  7. Dreptul de opoziție în legătură cu prelucrarea automata – în situația în care datele tale cu caracter personal sunt supuse unei prelucrări automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care poate produce efecte juridice sau va poate afecta într-o maniera semnificativa, ești îndreptățit să ne solicitați să excludem datele tale din orice proces decizional individual automatizat.
  8. Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul să obții datele tale personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil prin transfer direct de la un procesator la altul.
  9. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ai dreptul să soliciți ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
  10. Dreptul de a retrage consimțământul – ai dreptul să îți retrage în orice moment consimtă Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării dinainte de retragerea acestuia.
  11. Dreptul de a depune o plângere – dacă vrei să faci o sesizare în legătură cu modalitatea în care prelucrăm datele tale cu caracter personal, te invitam să ne contactezi:
  • prin e-mail la adresa gdpr@graphein.ro;
  • prin posta sau curier la adresa Strada Jean Louis Calderon nr 59, et. 1, ap. 7, Sector 2, București, în atenția RESPONSABILULUI PENTRU DATE PERSONALE.

Te asigurăm ca toate sesizările și plângerile tale vor fi tratate cu seriozitate, profesionalism și deplină confidențialitate.

Dacă totuși ești nemulțumit de modalitatea în care am răspuns sesizărilor tale, te poți adresa autorităților ce dețin rol de control asupra activității noastre în materie de date cu caracter personal.

În România, această autoritate este reprezentata de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ale cărei informații de contact sunt:

  • Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
  • Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
  • E-mail: anspdcp@dataprotection.ro