Testimoniale

Este plăcerea noastră, a SC ALUSYSTEM SRL să recomandăm echipa GRAPHEIN, echipă cu care noi colaborăm la toate proiectele noastre importante. Lucrul cu ei ne-a ajutat încă de la început prin aducerea unui plus de precizie, eficienţă şi profesionalism în proiectarea şi montajul faţadelor.

Firma MIMO a început colaborarea cu echipa Graphein la începutul anului 2016, într-un proiect foarte important pentru noi, si anume “The Landmark Bucuresti” din str. Vasile Alecsandri nr.4/11, sector 1, Bucureşti. Echipa Graphein a prestat cu brio servicii de măsurători topometrice si proiectare necesare execuţiei şi montajului de pereţi cortină şi placare piatră.
Promptitudinea, încadrarea în termenele de predare foarte strȃnse şi precizia folosite în proiect ne-a determinat să continuăm colaborarea pe care o vedem de lungă durată.
Pentru profesionalism şi calitatea serviciilor sale, recomandăm echipa Graphein celor interesaţi de un partener de încredere.

Când vine vorba de proiectarea, execuția și montajul fațadelor, avem întotdeauna nevoie de ingineri geodezi profesioniști și responsabili pentru a aduce precizie proiectelor noastre.
Graphein este partenerul nostru și suntem norocoși în această postură și lucrăm cu ei pentru reacția lor rapidă și modul profesionist în care abordează lucrările.
Nu sunt ieftini, dar sunt cei mai buni din Romănia și sunt convins că vor deveni un etalon pentru piața lor.
Eu și echipa AL-PROMT suntem foarte mulțumiți de Graphein și de aceea îi recomandăm cu toată responsabilitatea, încrederea și profesionalismul nostru.

Am colaborat cu firma Graphein pentru realizarea releveului unui imobil cu etaj si mansarda cu o arie desfasurata de peste 2.000 metri patrati si dispunand de un teren de 27.000 metri patrati, aflati pe malul lacului Snagov.
Putem caracteriza calitatea produselor oferite, profesionalismul angajatilor si promtitudinea livrarii si executarii ca fiind de exceptie. Trebuie sa subliniem seriozitatea intregii echipe Graphein in a respecta toate cerintele noastre.
Ca urmare a foarte bunei colaborari cu aceasta firma, recomandam cu toata increderea produsele si serviciile pe care Graphein le poate oferi.

#better.
Tehnologia evolueaza accelerat si tocmai de aceea in constructii e nevoie de parteneri strategici, cat mai specializati pentru rapiditate, acuratete, eficienta, valoare adaugata mare. Pentru mine ca arhitect,a avea un releveu exact, rapid, complet, e esential. A avea un model 3D cat mai detaliat pentru constructii existente, e un plus urias. Graphein investeste in tehnologie dar mai e ceva care se simte de sus in jos in toata echipa – echilibru, buna dispozitie, deschidere – si asta inseamna ca Graphein investeste si in oameni si asta face tot procesul de colaborare de foarte buna calitate.