Esti interesat de servicii de urmărire în timp a construcțiilor ?

Încă de la execuție, o construcție presupune activitate sistemică de centralizare și valorificare a informațiilor din măsurători și observații făcute asupra unor fenomene și mărimi ce corespund proprietăților construcțiilor în procesul de interacțiune cu mediul ambient și tehnologic.

DE ÎNCREDERE PENTRU

UTILITATE

Graphein oferă aceste servicii beneficiarilor care vor să dețină informații în vederea asigurării aptitudinilor unor construcții pentru o exploatare normală, să evalueze condițiile pentru prevenirea incidentelor, accidentelor și avariilor, respectiv să diminueze pagubele materiale, pierderile de vieți și degradarea mediului.
Cele mai frecvente solicitări sunt pentru monitorizarea tasărilor și a fisurilor pentru construcția în executare sau, cu precădere, pentru cele învecinate.

RECOMANDARI

AVANTAJE

Echipa Graphein acordă atenție celor mai mici detalii, bazându-se pe experiența proiectelor mari, expertiza consolidată și aparatura de specialitate de ultimă generație.
În desfășurarea activității urmărim:

Monitorizarea tasării

Folosim metoda nivelmentului de precizie înaltă, cea mai uzitată în studiul deformațiilor construcțiilor. În funcție de tipul și mărimea construcției se crează rețeaua de nivelment geometric pentru monitorizarea tasărilor.

Monitorizarea deplasărilor plane

Deformațiile sau deplasările plane ale construcțiilor și terenurilor se determină prin metode geodezice clasice, metode GNSS sau metode combinate. În urma măsurătorilor se poate determina mișcarea plană absolută a obiectului studiat.

Monitorizarea deplasărilor spațiale

Deformațiile sau deplasările spațiale ale construcțiilor și terenurilor se poate determina prin metode geodezice clasice, metode GNSS sau metode combinate. În urma măsurătorilor se poate determina mișcarea tridimensională absolută a obiectului studiat.

Monitorizarea fisurilor

Reprezintă monitorizarea periodică a evoluției fisurilor apărute în diferite structuri ca urmare a unor eforturi interne sau externe. Se măsoară lățimea, lungimea și adâncimea fisurilor cu ajutorul dispozitivelor speciale ce asigură precizii de 2-3 sutimi de milimetru. Beneficiarul primește la final documentația text, fotografii digitale ale fisurilor și grafice cu evoluția variației deschiderii.

Cu responsabilitate, ne asumăm obligațiile și răspunderile următoare:

  • Să cunoaștem toate detaliile privind construcția și să ținem la zi cartea tehnică a construcției;
  • Să efectuăm urmărirea curentă, iar pentru urmărirea specială vom supraveghea aplicarea programelor și a proiectelor întocmite în acest sens;

Să sesizăm proprietarul sau administratorului situațiile care pot determina efectuarea unei expertize tehnice.

0
+
Proiecte mari de succes
0
Persoane beneficiază de serviciile noastre
0
+
Firme de construcții apreciază serviciile Graphein
0
+
Parteneri de încredere

Vrei să asiguri o exploatare normală și fără incidente pentru clădirea ta? Află cum te poate ajuta Graphein.