Ești interesat de servicii de scanare 3d ?

Noua tehnologie de scanare 3D ne oferă posibilitatea de a avea acces la date precise despre o construcție care a fost scanată, fără a fi necesară revizitarea în teren. Metoda este cea mai facilă și sigură modalitate de a obține date precise despre construcție, indiferent că este vorba despre o clădire nouă, veche, industrială sau civilă. Datele generate permit analiza detaliată, de la fațade, pereți și până la pardoseli, indiferent de obstacole.

Utilitatea serviciilor de scanare 3d

Scanarea 3D este de folos inginerilor, arhitecților și specialiștilor din domeniul construcțiilor, cu utilizare pentru: Building Information Modeling, proiecte civile și industriale, arhitectură și urbanism, monumente istorice și site-uri arheologice. Informațiile sunt precise și utile oricărui specialist în domeniu, întrucât permit efectuarea de mici intervenții în mod rapid și fără costuri ridicate. Un mare plus pe care îl aduce această metodă este faptul că diferitele probleme ale structurii sau fațadei se detectează din timp și pot fi remediate înainte să se agraveze.

Vedeți aici unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre, probabil și cel mai de durată: realizarea de scanare 3d, relevee 2d și modele 3d pentru clădirii Universității de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” Bucureşti .

scanare 3d
Scanarea 3D a fațadei Palatului Institutului de Arhitectură Ion Mincu

DE ÎNCREDERE PENTRU

RECOMANDARI

AVANTAJE

Metoda de scanare laser permite crearea unei copii digitale cu precizie milimetrică pentru orice tip de construcție.

Rezultatul scanării este redat printr-o rețea densă de puncte care poate fi văzută ca o fotografie în care pixelii sunt definiți ca puncte de coordonate 3D.

Copia digitală realizată poate fi ușor utilizată și prelucrată de către specialiștii în domeniu, oferind planuri detaliate scanat 3D – releveu 2D -model 3D, fără a fi necesară deplasarea pe teren, deci cu economie de timp.

Face posibilă analiza oricărui detaliu fără a afecta suprafața obiectivului scanat, lucru esențial pentru monumentele istorice sau site-urile arheologice.

Facilitează calculul exact de volume.

0
+
Proiecte mari de succes
0
Persoane beneficiază de serviciile noastre
0
+
Firme de construcții apreciază serviciile Graphein
0
+
Parteneri de încredere

Echipa Graphein îți asigură realizarea corectă, eficientă și rapidă a proiectelor de scanare 3D